Nigella`s Chocolate Raspberry Pavlova

Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

Tja, hier is echt alleen het fruit gezond aan, maar Oh zo lekker!

Makkelijker te maken als je vlokken gebruikt als chocolade en van die kant en klare slagroom die je er alleen nog op hoeft te scheppen.

Frambozen en bosbessen hoef je alleen nog te wassen. Voila!

 

Voor de Merenguebodem:

5 eiwitten

1 bus poedersuiker van 250 gram

3 eetlepels cacaopoeder

1 theelepel balsamico azijn (daar wordt het zo lekker smeuig van)

flinke hand vol vlokken

 

Voor de topping:

Kant en klaar pak slagroom of klop ca 5 dl.

ca 400 gram verse vruchten

Handje vlokken

 

Acties:

Oven verwarmen op 180 graden, balblik bekleden met matje of bakpapier

Klop de eiwitten stijf

Stooi cacao erover, en sprenkel de azijn

Spatel voorzichtig door elkaar en giet op bakblik

 

Bak op 150 graden voor een uur en laat afkoelen in de oven (bijvoorbeeld 's nachts) met een pollepel tussen de oven deur.

Keer om als je wilt gaan eten, schep de slagroom er op, leg de vruchten neer en versier nonchalant met chocoladevlokken of rasp met een dunschiller wat chocoladekrullen van een reep af.

Yum! De kruimels gaan ook op. Dat beloof ik.

© 2012 - 2022 Superbellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel