Jill`s Banana Muffins

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

Als kind at ik geen bananen, de tekstuur stond me niet aan. Dat leerde ik pas toen ik 18 was en aupair. Daar proefde ik voor het eerste deze muffins en was verkocht.

Jill, de moeder van de vier kids waar ik op paste, maakte er dan meteen 24 en deelde die dan uit bij de buren met een gezellig briefje erbij. Van haar leerde ik uberhaupt de lol van bakken en het betrekken van je kinderen hierbij. Zo mocht Gaby van 4 helpen het voorzichtig breken van de eieren op de rand van de schaal. Mijn jongens zijn er inmiddels ook dol op.

Inmiddels is dit recept niet alleen mijn standaard oplossing voor overrijpe bananen, maar ik vind het een prima basis voor verjaardagstaarten en stop eigenlijk altijd een banaan in een taart, want het is natuurlijk zoet en maakt de taart lekker smeuig.

 

 

© 2012 - 2022 Superbellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel